Str. Valea Lunga, 52-54, Bucuresti
Livrare gratuita La comenzi peste 599 lei
Livrare rapida A doua zi lucratoare
Plata online Rapid, sigur si comod
Oferte speciale Reduceri pana la 40%
Retur simplu Banii inapoi in 14 zile
 • Stații automate

  Descoperiți apogeul eficienței cu gama de dedurizatoare Ecosoft - concepute pentru performanțe de flux ridicat, întreținere rentabilă și dimensiuni ultra-compacte. Fiecare unitate este echipată cu valve Clack®, rășină premium de schimb ionic și toate elementele esențiale ambalate compact într-o singură cutie. Ridicați calitatea tratamentului apei cu soluțiile inovatoare Ecosoft.

  33 de produse in lista.

  Înapoi

  Stoc redus
  Statie dedurizare automata, Clack 1252 CI, valva volumetrica premium, tank simplex 12x52, fara material filtrant

  Statie automata pentru dedurizare fara mediu filtrant Clack CI cu tank de rasina de 12"x52". Capacitatea mediului filtrant este de 50-62 litri, in functie de materialul filtrant.

  3400 lei 5500 lei
  Ultima bucată
  Statie dedurizare compacta, Clack PROTECT 0817 CI, 10 litri rasina Dowex HCRS/S, cabinet cu valva Clack CI

  Aceasta este o statie pentru dedurizare care contine 10 litri de rasina Dowex® HCRS/S. Statia este dotata cu o valva Clack (USA) si are un tanc de 08"x17". Debitul nominal este d 0.5 m3/ora si este potrivita pentru locuinte cu o baie in care locuiesc peste 1-3 persoane, sau la punctele de consum cu duritate mica.

  1990 lei 3000 lei
  Stoc epuizat
  Statie compacta pentru dedurizare, Ecosoft Pink 10, 10 litri de rasina, 47 cm inaltime

  Dedurizator de inalta performanta, compact (doar 47 cm inaltime) pentru 10 litri de rasina, cu valva automata pentru regenerare in functie de volum de apa utilizat sau timp, baterie optionala pentru folosire chiar si fara alimentare electrice, va asigura un debit de apa moale de pana la 1.2 m3/h. Este alegerea perfecta pentru locuinte moderne cu pana la 4 membri ai familiei.

  2500 lei 3500 lei
  Indisponibil
  Stoc redus
  Statie compacta pentru dedurizare, Ecosoft Pink 20, 20 litri de rasina, 74 cm inaltime

  Dedurizator de inalta performanta, compact (doar 54 cm inaltime) pentru 15 litri de rasina, cu valva automata pentru regenerare in functie de volum de apa utilizat sau timp, baterie optionala pentru folosire chiar si fara alimentare electrice, va asigura un debit de apa moale de pana la 1.5 m3/h. Este alegerea perfecta pentru locuinte moderne cu pana la 6 membri ai familiei.

  2990 lei 3800 lei
  În stoc
  Modul de conectare, BWT multiblock inline 1",

  BWT MULTIBLOCK INLINE este utilizat pentru montarea rapidă și ușoară a dedurizatoarelor, a filtrelor de curățare mecanică și a filtrelor cu cărbune activ. Îndeplinește simultan rolul unei robinete, a unui bypass și a unei supape de prelevare a probelor.

  300 lei
  Stoc epuizat
  Statie dedurizare cabinet, Clack PREMIUM 0818 CI, 8 litri rasina Dowex HCRS/S, cabinet cu valva Clack CI

  Aceasta este o statie pentru dedurizare care contine 8 litri de rasina Dowex® HCRS/S. Statia este dotata cu o valva Clack (USA) si are un tanc de 08"x18". Debitul nominal este de 0.5 m3/ora si este potrivita pentru locuinte cu o baie in care locuiesc peste 1-2 persoane, sau la punctele de consum cu duritate mica.

  3000 lei
  Indisponibil
  Stoc epuizat
  Nisip de cuart pentru substrat, Ecosoft QUS26, granulatie 2-6 mm, ambalare sac 25 kg

  Nisip de cuart pentru substrat, Ecosoft QUS26, granulatie 2-6 mm, ambalare sac 25 kg

  3 lei
  Indisponibil
  Stoc epuizat
  Rasina schimbatoare de ioni, ECOMIX P, ambalare la sac de 12 litri, eliminare duritate, fier, mangan si materii organice

  Rasina Ecomix P este un mediu filtrant format dintr-un mix de 4 rasini schimbatoarea de ioni si materiale absorbante naturale si sintetice, special conceputa pentru a elimina din apa duritatea, fierul, manganul si materiile organice. Ecomix P este potrivit pentru apa de retea sau fantana cu continut scazut de materii organice. Pretul este pe litru.

  42 lei 44 lei
  Indisponibil
  Ultima bucată
  Statie automata duplex, Clack CI TWIN 1354, 2 tancuri PRO de 13x54, capacitate rasina de 75-100 litri/tanc

  Statie automata duplex, Clack CI TWIN 1354, 2 tancuri PRO de 13x54, capacitate rasina de 75-100 litri/tanc

  8500 lei 12000 lei

  Află beneficiile dedurizatoarelor pentru filtrele de apă

  Apa este o resursă esențială pentru viața noastră de zi cu zi, iar calitatea apei pe care o consumăm contează enorm. Apa curată și pură este vitală pentru bunăstarea noastră, iar aici sistemele de filtrare a apei joacă un rol vital. Printre componentele diverse ale unui sistem de filtrare a apei, dedurizatoarele sunt deosebit de importante pentru a îmbunătăți eficiența generală și eficacitatea procesului. Această secțiune își propune să educe cititorii despre importanța dedurizatoarelor pentru filtrele de apă și numeroasele beneficii pe care le oferă.

  Ce sunt dedurizatoarele de apă?

  Dedurizatoarele de apă sunt dispozitive specializate concepute pentru a combate problema obișnuită a apei dure. Apa dură conține niveluri ridicate de minerale, cum ar fi calciul și magneziul, care pot crea diverse probleme în viața noastră de zi cu zi. Dedurizatoarele funcționează pentru a elimina aceste minerale ale durității, transformând astfel apa dură în apă dedurizată. Există două tipuri principale de dedurizatoare: pe bază de sare și fără sare. În timp ce dedurizatoarele pe bază de sare sunt mai comune și mai eficiente, alternativele fără sare sunt potrivite pentru cei care doresc să evite sodiul în apă.

  Dedurizatoarele de apă funcționează în armonie cu filtrele de apă pentru a optimiza procesul de filtrare. Prin eliminarea mineralelor durității din apă, filtrele de apă pot funcționa mai eficient și mai eficace, asigurând cea mai bună calitate posibilă a apei.

  Beneficiile dedurizatoarelor pentru filtrele de apă

  • Eliminarea mineralelor durității: Principalul beneficiu al dedurizatoarelor este eliminarea mineralelor durității. Acest lucru elimină depunerile și acumularea de calcar în obiectele sanitare, conducte și electrocasnice. Absența calcarului asigură curgerea liberă a apei și prelungește durata de viață a acestor componente.
  • Protejarea obiectelor sanitare și electrocasnicelor: Prevenirea acumulării de calcar în obiectele sanitare și electrocasnice, cum ar fi boilerele și mașinile de spălat, reduce necesitatea reparațiilor și a întreținerii. Apa dedurizată prelungește durata de viață a acestor bunuri scumpe, economisind proprietarilor timp și bani pe termen lung.
  • Creșterea longevității sistemului de filtrare a apei: Filtrele de apă pot fi susceptibile la deteriorare atunci când se confruntă cu apa dură. Prin integrarea dedurizatoarelor în sistemul de filtrare, filtrele rămân mai curate și durează mai mult, reducând necesitatea înlocuirilor frecvente.
  • Gust și calitate îmbunătățite ale apei: Apa dedurizată nu numai că aduce beneficii electrocasnicelor, ci și îmbunătățește gustul și calitatea apei. Fără interferența mineralelor durității, apa are un gust mai curat și mai pur, fiind mai plăcută la băut.
  • Beneficii suplimentare: Dedurizatoarele pentru filtrele de apă oferă avantaje suplimentare, cum ar fi reducerea reziduurilor de săpun în băi și bucătării, oferind o piele și un păr mai moi după baie și promovând un proces de curățare mai ecologic.

  Alegerea dedurizatorului potrivit pentru sistemul dumneavoastră de filtrare a apei

  Selectarea dedurizatorului potrivit pentru sistemul dumneavoastră specific de filtrare a apei necesită luarea în considerare a câtorva factori:

  • Evaluarea nivelului de duritate a apei: Efectuați un test de duritate a apei pentru a determina nivelul de minerale de duritate prezente în apa dumneavoastră. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți un dedurizator potrivit.
  • Dimensiune și capacitate: Luați în considerare dimensiunea și capacitatea dedurizatorului în raport cu consumul de apă al gospodăriei dumneavoastră pentru a vă asigura că poate satisface nevoile.
  • Compatibilitate: Asigurați-vă că dedurizatorul ales este compatibil cu sistemul dumneavoastră existent de filtrare a apei pentru a asigura o integrare perfectă.

  Livrare gratuita

  La comenzi peste 599 lei

  Livrare rapida

  A doua zi lucratoare

  Plata online

  Rapid, sigur si comod

  Oferte speciale

  Reduceri pana la 40%

  Retur simplu

  Banii inapoi in 14 zile