Str. Valea Lunga, 52-54, Bucuresti
Livrare gratuita La comenzi peste 599 lei
Livrare rapida A doua zi lucratoare
Plata online Rapid, sigur si comod
Oferte speciale Reduceri pana la 40%
Retur simplu Banii inapoi in 14 zile
 • Soluții personalizate pentru Instituțiile Publice prin SEAP/SICAP

  Este in regula sa te razgandesti. Daca produsele nu se potrivesc sau pur si simplu nu iti plac, ai dreptul sa le returnezi si sa primesti banii inapoi. Totusi, citeste cu atentie care sunt conditiile de retur.

  Orice produs ECOSOFT se poate achizitiona si prin platforma de licitatii publice (SEAP). Pe site-ul de licitatii publice e-licitatie.ro avem listate o parte dintre filtrele de apa si consumabilele de pe ecosoft-romania.ro. Totusi, daca va intereseaza un anumit produs si nu il gasiti in SEAP, va rugam sa ne contactati si ne vom ocupa noi mai departe de toata procedura. Imediat il vom adauga si activa pe site-ul e-licitatie.ro

  1. Oferte personalizate cu solutii de filtrare

  Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii eficiente de filtrare adaptate bugetelor si cerintelor tehnice. Oferim preturi competitive si livram rapid produsele din stocul propriu.

  2. Gama completa produse pentru filtrare si tratare a apei

  Avem in permanenta o gama completa de sisteme de filtrare clasice, osmoze inverse, sterilizatoare, consumabile si accesorii. Furnizam rapid orice echipament pentru tratarea si filtrarea apei.

  3. Orice produs ECOSOFTse poate achizitiona si prin SEAP

  Pe site-ul www.e-licitatie.ro am listat o parte din produsele ecosoft-romania.ro. Daca pe site-ul nostru exista un produs si pe SEAP nu exista, va rugam sa ne contactati si il vom adauga imediat.

  4. Consultanti specializati cu experienta

  Avem o experienta vasta in filtrarea si tratarea apei atat pentru solutii casnice, cat si pentru solutii industriale si comerciale. Va ajutam gratuit cu consultanta de specialitate.

  5. Comunicare rapida si eficienta

  Echipa noastra raspunde rapid la mesaje si pastram legatura cu clientii pe toate platformele posibile: e-mail, telefon, whatsapp, Facebook, Messenger.

  6. Deplasare la sediul institutiei pentru ofertare si constatare

  In functie de necesitatile dvs ne deplasam si la sediul clientului pentru a vedea concret care este situatia si care este cea mai buna solutie tehnica pentru tratarea si filtrarea apei.

  7. Retur simplu si rapid

  Oferim o experienta de cumparaturi completa. Asta inseamna ca orice client FILTR.ro beneficiaza de asistenta completa atat inainte de achizitie, cat si dupa finalizarea ei. Toti parteneri beneficiaza de drepturile legale de retur.

  8. Garantie si service asigurate

  Toate produsele comercializate de noi sunt acoperite de garantie si de asemenea sunt testate si inspectate de catre echipa noastra inainte de a fi livrate clientilor.

  Livrare gratuita

  La comenzi peste 599 lei

  Livrare rapida

  A doua zi lucratoare

  Plata online

  Rapid, sigur si comod

  Oferte speciale

  Reduceri pana la 40%

  Retur simplu

  Banii inapoi in 14 zile