Pompa de presiune pentru osmoza inversa, carcasa metalica, sursa si senzori inclusi

 • 388,00lei

  500,00lei

  • Fără TVA:326,05lei
  • Producători Ecosoft
  • Cod produs: KPOMPROECO
  • Disponibilitate: Stoc limitat

  Pompa de presiune completa cu carcasa metalica, senzori de inalta si joasa presiune si alimentator de 24V. Este foarte silentioasa si performanta.

  Este ideala pentru a fi folosita la sistemele casnice de osmoza inversa pentru a oferi o presiune stabila a apei filtrate. Este utila daca presiunea de intrare a apei este mai mica de 2 bari sau daca presiunea nu este stabila.

  Acesta pompa de presiune este echipata cu un senzor de joasa presiune si un senzor de inalta presiune. Cu ajutorul senzorilor pompa porneste si se opreste automat in functie de evolutia presiunii din retea si din sistemul de osmoza inversa.

  Pompa booster va reduce considerabil timpul prin care bazinul de stocare se va umple, fata de acelasi sistem fara o pompa atasata. De asemenea, folosind pompa veti creste si eficienta de filtrare a sistemului dvs. de osmoza inversa.

  Pompa si toate accesoriile sunt protejate de o carcasa metalica foarte rezistenta. Este deja asamblata si instalarea ei se face doar conectand furtunele la sistemul dvs de osmoza inversa.

  Pachetul contine toate accesoriile de conectare, dar si un manual complet de instalare.

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie