Osmoza inversa industriala, Ecosoft MO6500TP5, carcasa pentru 1 membrana 4" (membrana neinclusa)

 • 17.848,00lei
  • Fără TVA:14.998,32lei
  • Producători Ecosoft
  • Cod produs: MO6500TP5
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

  Aceasta statie de osmoza inversa industriala, Ecosoft MO6500TP5 este un sistem compact, usor si eficient care va ajuta sa filtrati pana la 250 litri de apa pe ora (6500 litri pe zi).

  Este o statie de osmoza inversa care nu contine membrana. Aceasta se poate echipa cu membrana Dow sau Ecosoft de 40x40. Membrana va ofera o apa calitativa, purificata si are o eficienta mare. Eficienta buna a membranei este oferita si de catre pompa de presiune intregrata care mentine o presiune optima in sistem.

  Sistemul acesta este unul complet automatizat. Are integrat un controler integrat care masoara in permanenta calitatea apei filtrate. Statia este compacta, usor de transportat si silentioasa.

  Ecosoft MO6500TP5 este proiectata pentru a oferi apa purificata in case mari, cafenele, restaurante, laboratoare, calcatorii, generatoare de aburi si in alte industrii in care aveti nevoie de o apa pura intr-un volum de aprox 250 litri / ora.

  Avantajele principale ale acestei statii:
  – pana la 6500 de litri de apa purificata zilnic
  – perfecta pentru spatii reduse
  – este realizata folosind componente de calitate excelenta
  – este gata asamblata si usor de instalat si folosit
  – salveaza oana la 50% din energie datorita membranei Dow si pompei incluse
  – are pompa de mare presiune inclusa
  – are 1 membrana de osmoza inversa de 40″

  Statia de osmoza inversa contine de asemenea si o carcasa Big Blue de 20″ care vine echipata cu un cartus din polipropilena de 5 microni. In acest mod apa este prefiltrata de sedimente precum nisip, rugina si alte impuritati.

  In timpul procesului de filtrare, apa este impartita in 2: purificata si concentrata. O parte din apa concentrata este aruncata la canalizare (apa menajera) insa o alta parte este impinsa catre pompa de inalta presiune. In acest mod, apa care in mod normal se pierdea este trecuta inca o data prin procesul de filtrare. Daca apa de intrare are un continut mare de calciu si magneziu, este recomandata dedurizarea ei inainte sa ajunga in membrana de osmoza. In acest mod protejati membrana impotriva depunerilor de calcar.

  Apa purificata este apoi transferata intr-un bazin (neinclus) in care se monteaza un plutitor cu comutator. In momentul in care bazinul este plin, comutatorul trimite semnal statiei de osmoza si aceasta opreste filtrarea.

  Statia se auto clateste la perioade regulate. Acest procedeu se numeste clatire hidraulica si dureaza aprox 1-2 minu, timp in care statia se va afla in modul de service.

  Controlerul are capacitatea sa:

  – comanda statia de osmoza in functie de cantitatea de apa din bazin
  – face clatirea automata a membranei
  – protejeaza pompa de presiune impotriva uscarii si arderii
  – masoara si afiseaza calitatea apei filtrate

  Pentru intretinerea unei astfel de statii de osmoza industriale trebuie sa inlocuiti cartusul pentru sedimente la un interval de 3-4 luni. Acest cartus filtreaza si protejeaza membrana impotriva nisipului si altor impuritati.

  Daca aceasta statie nu se va folosi pe o perioada mai lunga este recomandat inchiderea alimentarii cu apa si de asemenea oprirea statiei de osmoza inversa. Orice interventie de curatare, igenizare sau reparare a statiei este recomandat sa se inregistreze intr-un jurnal.

  Daca debitul de apa oferit de aceasta statie nu este suficient pentru necesitatile dvs, va rugam sa vizualizati si celelalte statii de osmoza de pe site sau sa ne trimiteti un mesaj cu cererea dvs personalizata.

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie