Instalare si mentenanta

Instalarea si mentenanta echipamentelor Ecosoft se poate realiza de catre personal specializat si calificat in echipamente de tratare si filtrare a apei. Daca in zona ta nu cunosti persoane specializate care sa iti instaleze sau sa iti efectueze operatiunile anuale de intretinere, poti apela cu incredere la specialistii Ecosoft.

Avem echipe proprii de instalare si mentenanta si in alte localitati in care nu ne putem deplasa avem parteneri certificati care au experienta cu echimapentele Ecosoft.

Costurile pentru serviciile de instalare se calculeaza in functie de locatia dvs, de complexitatea lucrarii si de starea instalatiei sanitare pe care o aveti in locuinta. Pentru a primi o oferta cat mai corecta va rugam sa ne trimiteti, impreuna cu cererea de oferta, si cateva fotografii cu locul/echipamentul dvs.

Cererile de oferta se trimit doar pe email, la adresa office@ecosoft-romania.ro si in care trebuie sa specificati informatiile necesare conturarii ofertei de instalare: locatia instalarii, procedura necesara, echipamentele detinute, alte observatii, etc.

In maxim 24 de ore un consultant Ecosoft va va contacta si va va comunica pretul serviciilor si de asemenea disponibilitatea echipelor de instalare pentru a se deplasa la dvs.

Nu ezitati sa ne scrieti pentru orice informatii.