Despre noi

Distribuitor oficial Ecosoft
Echipa noastra de experti in filtrarea si tratarea apei potabile va pune la dispozitie prin intermediul site-ului Sisteme-de-Filtrare.ro cele mai ieftine filtre de apa potabila. Fiecare model de sistem de filtrare a fost testat si verificat cu atentie. Astfel, avem siguranta ca putem sa va oferim produse de calitate la cele mai mici preturi din Romania..


Seriozitate si promtitudine
Permanent ne aprovizionam direct de la producatori si avem stocuri importante de marfa. Intodeauna veti gasi pe Sisteme-de-Filtrare.ro consumabile, accesorii si componente pentru filtrele de apa comercializate. De asemenea, avem si o gama larga de produse compatibile si cu alte modele de filtre de pe piata. Facem tot posibilul ca sa onoram comenzile in cel mai scurt timp. Durata medie pana cand o comanda ajunge la clientul nostru este de 22 de ore.


Misiunea noastra
Prin intermediul magazinului online Sisteme-de-Filtrare.ro dorim sa oferim posibilitatea fiecarei persoane sa consume o apa potabila, la cel mai mic pret. Suntem implicati activ in protectia mediului si in reciclarea materialelor. Ne dorim o lume mai curata si dorim sa contribuim impreuna la acest lucru.