Filtre inline

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Filtru inline de remineralizare cu calciu, Ecosoft...
-7%

Ecosoft

140,00lei

150,00lei

Fără TVA:117,65lei

Acest cartus inline este un postfiltru pentru remineralizarea apei cu ioni negativi de calciu. Filtrul imbunatateste gustul si mirosul apei, redand de asemenea mineralele necesare echilibrarii PH-ului.Materialul filtrant sub forma de bile este corect dozat pentru a imbogati apa filtrata cu minerale precum calciu. Producatorul afirma ca prin adaugarea acestor minerale in apa filtrata se diminue..

Filtru inline din carbune activat granular, Ecosof...

Ecosoft

30,00lei

Fără TVA:25,21lei

Cartus filtrant cu carbune activ granular de 10″x2” este compatibil sistemele de osmoza inversa care au conectori de 1/4″.Acesta filtru din carbon granular activat retine substante organice dizolvate in apa, clor si derivati clorurati, resturi de pesticide. De asemenea, cartusul elimina mirosul si gustul neplacut al apei. Este un postfiltru esential pentru orice sistem de osmoza inversa.Acest ..

Filtru inline pentru alcalinizare si remineralizar...

Ecosoft

150,00lei

Fără TVA:126,05lei

Filtru pentru alcalinizare si remineralizare pentru crestere PH. Este de asemenea si un filtru de mineralizare care contine un mix de roci prin care se adauga in apa calciu, magneziu si potasiu./.Ce este apa alcalina? Alcalinitatea vizeaza de fapt nivelul PH-ului apei pe care o consumam. In categoria apelor alcaline sunt incadrate cele care au un ph mai mare de 7 (sub 7 discutam de aciditate,..

Filtru inline pentru remineralizare, Ecosoft PD201...

Ecosoft

30,00lei

Fără TVA:25,21lei

Cartus pentru remineralizare, de dimensiunea 10×2”, compatibil cu sistemele de osmoza inversa care au conectori de 1/4″.Acesta filtru de remineralizare adauga un minim de minerale necesare organismului uman si imbunatateste calitatea apei dintr-un sistem de osmoza inversa. Recomandam folosirea acestui cartus de remnineralizare pentru orice sistem de osmoza inversa.Acest cartus are in ambele ca..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)