Cana filtranta

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Cartus de schimb pentru cana filtranta

Ecosoft

25,00lei

Fără TVA:21,01lei

Cartusul este compatibil cu canile filtrante SHAPE 3.5L si SLIM 3.5L.Cartusul filtrant reduce duritatea si scade TDS-ul (totalul solidelor dizolvate). In plus se reduce clorul si derivatii acestuia oferind apei un gust si un miros placut. Se filtreaza si materiile organice, oferind astfel apei un aspect cristalin si transparent. Datorita rasinii Ecomix, se reduc si fierul, metalele grele (feroase ..

Cartus de schimb pentru cana filtranta Ecosoft Max...

Ecosoft

25,00lei

Fără TVA:21,01lei

Cartusul este compatibil cu cana filtranta MAXIMA 5L.Cartusul filtrant reduce duritatea si scade TDS-ul (totalul solidelor dizolvate). In plus se reduce clorul si derivatii acestuia oferind apei un gust si un miros placut. Se filtreaza si materiile organice, oferind astfel apei un aspect cristalin si transparent. Datorita rasinii Ecomix, se reduc si fierul, metalele grele (feroase si neferoase), d..

Cartus de schimb pentru cana filtranta, universal,...

Ecosoft

20,00lei

Fără TVA:16,81lei

Filtrul de inlocuire este umplut cu mediul Ecomix®, care reduce un numar mare de impuritati tipice din apa de la robinet, inclusiv clor, duritate, fier, mangan si produse organice naturale. Recomandat in special pentru apa dura de la robinet cu un continut ridicat de fier si substante organice naturale. Datorita cartusului de filtrare Ecosoft, apa este proaspata si curata.Prin urmare:Mancarurile a..

Set 2 cartuse de schimb pentru cana filtranta Ecos...
-52%

Ecosoft

24,00lei

50,00lei

Fără TVA:20,17lei

Acesta este un pachet format din 2 cartuse pentru cana filtranta MAXIMA 5L.Cartusul filtrant reduce duritatea si scade TDS-ul (totalul solidelor dizolvate). In plus se reduce clorul si derivatii acestuia oferind apei un gust si un miros placut. Se filtreaza si materiile organice, oferind astfel apei un aspect cristalin si transparent. Datorita rasinii Ecomix, se reduc si fierul, metalele grele (fe..

Set 3 cartuse pentru cana filtranta

Ecosoft

71,40lei

Fără TVA:60,00lei

Acesta este un pachet de 3 cartuse universale. Cartusele sunt compatibile cu canile filtrante SHAPE 3.5L si SLIM 3.5L.Cartusul filtrant reduce duritatea si scade TDS-ul (totalul solidelor dizolvate). In plus se reduce clorul si derivatii acestuia oferind apei un gust si un miros placut. Se filtreaza si materiile organice, oferind astfel apei un aspect cristalin si transparent. Datorita rasinii Eco..

Set 4 cartuse de schimb pentru cana filtranta Ecos...
-58%

Ecosoft

60,00lei

142,80lei

Fără TVA:50,42lei

Recomandat in special pentru apa dura de la robinet cu continut ridicat de fier si materie organica naturala.Datorita cartusului de filtrare Ecosoft, apa va fi proaspata si curata, prin urmare:- felurile de mancare vor avea un gust mai bun;- aroma si gustul natural al ceaiului si cafelei;- aparatele electrocasnice (ceainic, fier, aragaz etc.) vor fi protejate de scara;- apa purificata poate fi con..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)